Wat vinden cursisten en klanten?

Dit is wat ze over mij zeggen.

Selena en Ryan met
Joop

.....

Nienke heel erg bedankt voor al je hulp!

 

Wij en Joop zien je volgend jaar weer voor het speuren en misschien ook nog wel weer een les.

Hij blijft het leren heel erg leuk vinden!

Bedankt dat je ons als puppyeigenaar zo goed hebt opgevangen en begeleid. En ook was je er voor ons tijdens de puberteit. Het doet ons goed te weten dat als wij raad nodig hebben, je altijd wat mogen en kunnen vragen. En dat maakt jou echt speciaal!

 

Je hebt ons zelfvertrouwen en goede handvaten gegeven. Met nu Joop exact 1 jaar bij ons, blikken we terug op een heel mooi en leerzaam jaar.

Ronald en Liesbeth met Bootsman

.....

Om onze smous wat beter te kunnen begrijpen en leren te luisteren mee gedaan met de puppycursus. Van meerdere kanten werd ons Nienke geadviseerd. Door de corona zat een binnen bijeenkomst er even niet in maar de theorie kwam prima aan de orde gedurende de buiten training. Veel geleerd over de denkwijze van de hond en tips en trucs om hem te laten luisteren. Daar kunnen we nu verder mee oefenen want we zijn er nog lang niet.

Gerda met Tess

.....

Nienke geeft op een rustige manier uitleg hoe je hond te trainen. Ze bewaart rust in de groep, zodat de honden niet in stress raken. Ze is heel creatief

met oplossingen als er zich een probleem voordoet met je hond. 

Je leert er praktische toepassingen voor het dagelijks leven met j

e hond. Er is voldoende ruimte om vragen te stellen.

En ik heb geleerd heel goed naar mijn hond te  kijken.

GErda%20en%20Tess_edited.jpg
118882051_715945502470147_43080235439488
Elena met Jim

.....

Trainen bij Nienke geeft heel veel rust tussen Jim en mij. Jim kan soms wat heet worden als er dummy's in het zicht komen. Nienke heeft mij geleerd te kijken naar Jim en te wachten tot hij ontspant en vanuit daar verder te komen in de oefening. Nienke geeft ons kleine oefeningen die later in het grote geheel goed van pas komen, dat werkt erg prettig! We blijven de komende tijd lekker door trainen bij Leren kan anders.

© 2020 by Leren kan anders.  

KVK-nr. 60902043  

  • Instagram
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon