Funspeuren

Dit wil je doen, samen met je hond, lekker buiten aan de slag. Echt àlle honden kunnen speuren. En het zo leuk om samen met je hond te doen.

 

Je zet je hond aan om zijn neus te gebruiken waardoor je hem mentaal uitdaagt. Hierdoor is het geschikt voor alle honden, ongeacht ras of leeftijd.Ideaal voor honden die:

  • niet veel mogen of kunnen rennen en toch hun energie kwijt moeten.

  • die druk of onrustig zijn, zij leren zich concentreren doordat omdat ze mentaal aan het werk gaan waardoor ze rust vinden.

  • wat onzeker zijn. Funspeuren is de activiteit om aan het zelfvertrouwen van je hond te werken.

 


Speuren behoort tot de natuurlijke behoeften van een hond. Door Funspeuren, voldoe je aan die behoeften waardoor je een tevreden hond mee naar huis neemt.

Funspeuren doe je 1-op-1, daarom is het heel geschikt voor honden die het lastig vinden om met andere honden te zijn.

Funspeuren doe je niet wekelijks omdat het mentaal best intensief is voor je hond, één keer in de 3 of 4 weken Funspeuren is een mooie frequentie.

Bij Funspeuren gaat vooral om, samen lekker bezig zijn, je hond leren lezen ( wat doet je hond? Is hij afgeleid of bezig met zijn spoor?), samenwerken en vooral een hoop lol te hebben. Het is zo genieten om je hond op deze manier aan het werk te zien.

Dus meld je aan!

Er zijn slechts 8 plaatsen per dag beschikbaar. Dus meldt je snel aan.

Funspeuren doen we in de omgeving van Deventer er kost 25 euro per combinatie, per les. Je kunt het per les boeken en zo inplannen wanneer het jou uitkomt.

© 2019 by Leren kan anders.  

KVK-nr. 60902043  

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon