Vernieuwende hondentraining 

Bij Leren kan anders wordt lesgegeven op een vernieuwende en creatieve manier. Met als doel de relatie tussen hond en eigenaar te laten groeien, op basis van wederzijds respect, inzicht en vertrouwen. Alle lessen worden gegeven door een gediplomeerde instructeur.

Waarom bij trainen bij Leren kan anders?

 • Omdat je:

 • Bewust kiest voor het welzijn van jouw hond.

 • Wilt trainen volgens de nieuwste inzichten.

 • Wilt trainen in een ontspannen sfeer.

 • Optimaal tot je recht komt, omdat er in kleine groepjes getraind wordt.

 • Tijdens de trainingen op verschillende plaatsen traint , omdat leren bij honden contextgebonden is.

 • Les krijgt van een gediplomeerd instructeur die bijscholingen, lezingen en cursussen volgt om up-to-date te blijven.

 • En vooral heel veel lol wilt hebben, samen met jouw hond.

Word expert van jouw eigen hond

Een hond zonder problemen? Wie wil dat nou niet? Daarom is het belangrijk dat je leert hoe je hond “werkt"? Leer je hond lezen. In  de lessen komt dit regelmatig aan de orde komt. Wat “zegt” je hond en hoe kan ik dat zien. Leer hoe de hond leert en hoe jij daarmee aan de slag kunt.

Wil jij dit ook? Dan wil ik graag met jullie aan de slag.

 

Aandacht, geduld, samenwerken en plezier dat zijn de vier sleutelwoorden bij mijn trainingen. Wil jij op een positieve manier, zonder correctie, druk, dwang of intimidaties jouw hond opvoeden? Dan ben je bij Leren kan anders aan het juiste adres. 

Een hond opvoeden doe je er niet"zo even bij". Het kost veel tijd en energie. In 10 lessen is dat niet ineens klaar.

 

Een hondenleven lang

Voordat een hond uitgegroeid is tot een volwassen en stabiele hond is de hond zo'n 2 tot 3 jaar. Uiteraard is dit afhankelijk van verschillende factoren. Maar ook in zijn volwassen leven blijft een hond leren. En dat is leuk! Tijdens de lessen leer jij je hond grenzen aan kunnen te geven op een manier zonder druk, dwang, schrik of intimidatie. Ik leer je kijken naar wat je hond jou vertelt.

Door je bewust te maken van de hond zijn lichaamstaal en houding. Jij gaat je hond immers Nederlands leren en dat vraagt de juiste aanpakDit alles met als doel een prettige vertrouwensband tussen jou en je hond zodat jullie een hondenleven lang op een fijne manier een hoop lol aan elkaar beleven

Gewenst of ongewenst

Wat mensen regelmatig als ongewenst gedrag ervaren, is voor de hond vaak heel normaal gedrag.

De hond laat natuurlijk gedrag zien, gedrag waar hij ooit voor "gemaakt" is. Het kan ook zijn dat de hond door opgedane leerervaringen bepaald gedrag laat zien. Wanneer dit gedrag voor jou niet wenselijk is, train je dat ongewenste gedrag om naar gewenst gedrag, door de hond te belonen en hem te motiveren het gewenste gedrag te laten zien.

Tijdens de lessen leer ik je hoe jij je hond kan opvoeden en trainen, op een manier die voor jullie beide aangenaam is. Het resultaat is dat jij uiteindelijk een hond hebt die je zonder problemen ergens mee naar toe kunt nemen, even alleen kan laten en bovenal heel veel lol mee kunt hebben.

Een hond die graag naar je luistert

Wil je eerst zien hoe mijn trainingen eruit zien? Dat kan. Je bent altijd welkom een keer te kijken bij een les, zodat je een idee hebt hoe ik werk. Ik vind het erg belangrijk dat je een training of cursus zoekt waar jij je op je gemak voelt, die bij je past  en waar jij terecht kan met jouw vragen.

Trainingen

* Pups

* Basistraining (vervolg)

* Opfris

Funspeuren (NIEUW v.a. jan 2020)

* Hersenwerk

* Privétraining

Wil jij dit ook? Neem contact met mij op en start met trainen bij leren kan anders.

© 2019 by Leren kan anders.  

KVK-nr. 60902043  

 • Facebook Social Icon
 • LinkedIn Social Icon
 • Twitter Social Icon