Privacystatement Leren kan anders

Voor het uitvoeren van de diensten binnen de praktijk Leren kan anders zal om bepaalde persoonlijke gegevens gevraagd worden. Bij het vragen naar persoonsgegevens zal de begeleider, coach of trainer zich beperken tot de gegevens die nodig zijn om de diensten goed uit te voeren.

De begeleider, coach of trainer zal de persoonsgegevens met respect en zorgvuldigheid behandelen en op een gepaste manier, beveiligd, opslaan.

De persoonsgegevens worden niet langer dan noodzakelijk bewaart. Hierbij houd leren kan anders rekening met de bewaarplicht van 7 jaar.

De persoonsgegevens zullen niet verkocht worden aan derden. De persoonsgegevens zullen niet, anders dan noodzakelijk voor de begeleiding, coaching of training van u uw of uw dier, gedeeld worden. Indien ik het noodzakelijk acht voor de begeleiding, coaching of training de gegevens te delen met derden wordt u daar van op de hoogte gesteld.

De door Leren kan anders ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Leren kan anders respecteert het recht om jouw persoonsgegevens op ieder moment ter inzage aan te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

 

Vragen over het privacystatement? Neem dan contact op via nienke@lerenkananders.nl of 06-11363893

© 2019 by Leren kan anders.  

KVK-nr. 60902043  

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon